MARIO'S PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2470 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mario's Pizza. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 10:50 Hadden pitaschotel kip en pitaschotel lams besteld. De lams was echter geen pita maar döner en smaakte niet naar lams maar naar iets kunstmatigs wat je niet eens vlees kan noemen! De pita kip zaten enkele kleine botjes in! Dit restaurant nooit meer!
31 jan 2023 om 10:49 Altijd superlekker pizza's, voorgerechtjes en dessert. Was ook ruim op tijd, voor "zo snel mogelijk". Wij bestellen hier wel meerdere keren mits de pizza's op een ander een teleurstelling waren en bij Mario's Pizza lekker.
29 jan 2023 om 20:10 Heel klein puntje in de calzone was wat weinig tomaten saus .
28 jan 2023 om 22:24 Lamsvlees smaakte niet naar vlees maar naar iets kunstmatig. Niet goed!
28 jan 2023 om 21:03 Top
27 jan 2023 om 19:10 Zoals altijd, lekkere pizza’s, snelle en vriendelijke service.
19 jan 2023 om 9:23 Eten was 40 min te laat
1 jan 2023 om 21:18 Bestelling was op tijd, de pizza was echter niet meer warm en onvoldoende gebakken ,daardoor niet krokant! Spijtig want de smaak was wel ok.
23 dec 2022 om 22:48 Super
19 dec 2022 om 11:47 Levering 3 kwartiers te laat. Bij het informeren waar deze bleef, door de andere lijn opgehangen zonder verdere verwoording. De pizza geleverd met ingrediënten waarbij was gevraagd deze eruit te laten. Fundamenteel gebuisd, nooit meer.
18 dec 2022 om 22:30 We hebben 45 min langer moeten wacht tot onze bestelling er was. Dan waren ze een deel vergeten. Ze zeggen ons dat ze het komen brengen. We hebben nog eens gebeld. Ze zeggen, ja we komen het nog brengen. Uiteindelijk na 1u30 wachten zijn we gaan slap
18 dec 2022 om 20:19 Optijd besteld, dus optijd het eten gekregen Was heel lekker!